Voedseldrogers

Broodbakmachines

Recepten

Workshops

Agenda

Doelgroep
De workshops van voedseldrogers.nl richten zich alle (aankomende) bezitters van apparatuur die door voedseldrogers.nl wordt aangeboden.
 
Cursusinhoud
Voor de cursusinhoud wordt verwezen naar de beschrijvingen van de afzonderlijke workshops.
 
Organisatorische en huishoudelijke zaken
  • Elke workshop bestaat - tenzij anders aangegeven - uit 1 groepsles
  • De les duurt 2 1/2 uur of 4 uur
  • Minimaal aantal deelnemers per groep: 4
  • Maximaal aantal deelnemers per groep: 10
  • U wordt verzocht om minimaal een kwartier vóór aanvang van de les aanwezig te zijn, koffie en thee staan voor u klaar
Benodigheden
Wanneer het noodzakelijk is dat u zelf bepaalde benodigdheden in uw bezit heeft danwel meebrengt naar de workshop, dan is dit bij de betreffende workshop duidelijk aangegeven.
 
Voorafgaande cursussen en/of workshops
Wanneer het voor het volgen van een workshop noodzakelijk is dat al eerder een workshop bij voedseldrogers.nl heeft gevolgd, dan is dit bij de betreffende workshop duidelijk aangegeven.
 
Foto- en filmopnamen
Gedurende de workshops kunnen foto- en filmopnamen worden gemaakt, ten behoeve van het archief en/of de website en/of verdere promotie van voedseldrogers.nl.

Inschrijving
Voor de workshops van voedseldrogers.nl kunt u zich inschrijven via de Evenementenagenda. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u doorgaans binnen 48 uur een bevestiging en een factuur met de benodigde gegevens voor de betaling van uw cursusgeld.
 
Cursusgeld
Voor de hoogte van het cursusgeld wordt verwezen naar de beschrijvingen van de afzonderlijke workshops. Voor alle workshops geldt dat uw inschrijving pas definitief is, na ontvangst van uw betaling. Houdt u daarom de uiterste betaaldatum op de factuur goed in de gaten en betaal zo snel mogelijk!
 
Goodybag
Iedere workshop-deelnemer ontvangt na afloop van de workshop een Goodybag.
 
Annulering
Wanneer u na inschrijving uw deelname aan een workshop moet annuleren zijn de volgende situaties mogelijk:
  • u zorgt zelf voor een plaatsvervanger, meldt diens gegevens bij voedseldrogers.nl en verrekent zelf de kosten voor de workshop met uw plaatsvervanger
  • voedseldrogers.nl kan een plaatsvervanger van de reservelijst indelen -> u ontvangt uw inschrijfgeld terug zodra de betaling van uw plaatsvervanger van de reservelijst door voedseldrogers.nl is ontvangen
  • er is geen plaatsvervanger beschikbaar en uw annulering vindt plaats uiterlijk 5 kalenderdagen voorafgaand aan de workshop -> u ontvangt uw cursusgeld volledig retour
  • er is geen plaatsvervanger beschikbaar en uw annulering vindt plaats binnen 5 kalenderdagen voorafgaand aan de workshop -> u ontvangt uw cursusgeld retour onder inhouding van € 7,50 administratiekosten i.v.m. de voor u gemaakte reserveringen (m.u.v. bijzondere omstandigheden)

 

Eerstvolgende evenement in de agenda

Workshop Natuurlijk Snacks drogen voor jezelf
Datum: 12 mei 2018
Tijd: 13:00 uur - 16:00 uur