In dit artikel vindt u informatie over de nieuwsbrieven die door voedseldrogers.nl worden verstuurd en over hoe u zich voor deze nieuwsbrieven kunt in- en uitschrijven.

Verzending nieuwsbrieven

Regelmatig zal voedseldrogers.nl een nieuwsbrief versturen. In deze nieuwsbrief kunt u de ontdekkingsreis volgen van voedseldrogers.nl, in de wereld van gezonde, verantwoorde, maar zeker ook lekkere voeding. De bedoeling is om in elke nieuwsbrief ook één of meer recepten op te nemen, die uiteraard ook op de website zullen worden gepubliceerd. Op die manier ontstaat er vanzelf een database met recepten. In deze database kunt u zoeken met behulp van trefwoorden

Inschrijven nieuwsbrieven

Wanneer u zich wilt inschrijven voor de nieuwsbrieven, kan dat via het hoofdmenu, onderdeel Nieuwsbrieven - Inschrijven / Uitschrijven. U hoeft dus géén account te registreren om de nieuwsbrieven te ontvangen.

Uitschrijven nieuwsbrieven

Wanneer u zich wilt uitschrijven voor de nieuwsbrieven, kan dat via het hoofdmenu, onderdeel Nieuwsbrieven - Inschrijven / Uitschrijven. U kunt hiervoor ook gebruik maken van de uitschrijflink die onder aan elke nieuwsbrief is vermeld. 

Archief nieuwsbrieven

Wilt u de oudere edities van de nieuwsbrieven nalezen? Klik dan in het hoofdmenu op "Nieuwsbrieven / Nieuwsbrievenarchief". U krijgt dan een overzicht met alle reeds verschenen edities en kunt ze op uw gemak nalezen.

 

Eerstvolgende evenement in de agenda

Geen evenementen