Voedseldrogers

Broodbakmachines

Recepten

Workshops

Agenda

In dit artikel vindt u informatie over de nieuwsbrieven die door voedseldrogers.nl worden verstuurd en over hoe u zich voor deze nieuwsbrieven kunt in- en uitschrijven.

Verzending nieuwsbrieven

Regelmatig zal voedseldrogers.nl een nieuwsbrief versturen. In deze nieuwsbrief kunt u de ontdekkingsreis volgen van voedseldrogers.nl, in de wereld van gezonde, verantwoorde, maar zeker ook lekkere voeding. De bedoeling is om in elke nieuwsbrief ook één of meer recepten op te nemen, die uiteraard ook op de website zullen worden gepubliceerd. Op die manier ontstaat er vanzelf een database met recepten. In deze database kunt u zoeken met behulp van trefwoorden

Inschrijven nieuwsbrieven

Wanneer u zich wilt inschrijven voor de nieuwsbrieven, kunt u via het hoofdmenu onderdeel "Nieuwsbrieven / Inschrijven voor de nieuwsbrieven" of via het onderdeel  "Mijn Account / Account registreren" een account registreren en op het registratieformulier de gewenste nieuwsbrieven aanvinken.

Uitschrijven nieuwsbrieven

Wanneer u zich wilt uitschrijven voor de nieuwsbrieven, kunt u hiervoor gebruik maken van de uitschrijflink die onder aan elke nieuwsbrief is vermeld.

Archief nieuwsbrieven

Wilt u de oudere edities van de nieuwsbrieven nalezen? Klik dan in het hoofdmenu op "Nieuwsbrieven / Nieuwsbrievenarchief". U krijgt dan een overzicht met alle reeds verschenen edities en kunt ze op uw gemak nalezen.

 

Eerstvolgende evenement in de agenda

Workshop Natuurlijk Snacks drogen voor jezelf
Datum: 12 mei 2018
Tijd: 13:00 uur - 16:00 uur