Populairste voedseldroger afgelopen maand: klik op de afbeelding en bestel snel!

De Clatronic DR-2751 voedseldroger koop je gemakkelijk, veilig en snel bij Biqqelz Webshops

Doelgroep

Zelf gezonde snacks en gezond voedsel drogen is helemaal in! Inmiddels zijn al veel mensen aan de slag gegaan met een voedseldroger, maar speciaal voor wie nog niet bekend is met het werken met voedseldrogers zijn er de demonstratiemiddagen.

Inhoud

Tijdens de demonstratiemiddagen staan alle voedseldrogers uit het assortiment van de webshop opgesteld. Over elke voedseldroger is wel iets te vertellen, zowel positief als minder positief. Maar het grootste voordeel van de demonstratiemiddagen is toch wel dat u alle voedseldrogers ook kunt zien, voelen én horen.

Natuurlijk staan er ook heel veel voorbeelden van gedroogde snacks en gedroogd voedsel voor u klaar.

Organisatorische en huishoudelijke zaken

  • De demonstratie duurt ca. 4 uur
  • Minimaal aantal deelnemers: 1
  • Maximaal aantal deelnemers: 12
  • U wordt verzocht om minimaal een kwartier vóór aanvang van de demonstratie aanwezig te zijn, koffie en thee staan voor u klaar

Benodigheden

U hoeft in principe helemaal niets mee te nemen. Alhoewel...... uw goede humeur is uiteraard altijd welkom en een notitieblok en schrijfgerei zijn ook aan te raden.

Inschrijving

De inschrijving voor de demonstratiemiddagen vindt plaats via de Evenementenagenda.

Kosten

De kosten voor de demonstratiemiddag bedragen € 10,00. (inclusief consumpties). Uiteraard zijn er voldoende voorbeelden van reeds gedroogde snacks aanwezig en staat het volledige assortiment voedseldrogers uitgestald.

Aanschaf voedseldroger

Mocht u na afloop van de demonstratiemiddag de smaak te pakken hebben gekregen en zelf snacks willen gaan drogen, dan kunt u bij voedseldrogers.nl een voedseldroger aanschaffen. Het vooraf reserveren van een voedseldroger is mogelijk via het plaatsen van een bestelling in de webshop. Uw reservering hiervan is definitief zodra uw betaling is ontvangen. Wanneer u na afloop van de demonstratiemiddag een voedseldroger wilt aanschaffen zonder reservering vooraf, dan dient u contant of electronisch te betalen. Ondanks een zorgvuldige planning kan het helaas voorkomen dat niet van alle voedseldrogers voldoende voorraad beschikbaar is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Algemene Cursusvoorwaarden

Door uw inschrijving voor de demonstratiemiddagen verklaart u zich akkoord met de Algemene Cursusvoorwaarden van voedseldrogers.nl. Leest u daarom deze Algemene Cursusvoorwaarden door vóórdat u zich inschrijft.