Populairste voedseldroger afgelopen maand: klik op de afbeelding en bestel snel!

De Bielmeier BHG-601 voedseldroger koop je gemakkelijk, veilig en snel bij Biqqelz Webshops

Doelgroep
Zelf voedsel drogen is helemaal in! De cursus "Natuurlijk Snacks drogen voor jezelf" is bedoeld voor iedereen die graag wil kennismaken met het zelf drogen van voedsel, maar het nog niet zo vanzelfsprekend vindt om 'zomaar' zelf aan de slag te gaan met een voedseldroger en rauwe produkten.

Cursusinhoud
De aandacht voor onze gezondheid - en vooral hoe we daar zelf actief mee bezig kunnen zijn door bewust bezig te zijn met wat we eten - groeit. Eén van de manieren om bewust gezond(er) te gaan eten is het drogen van voedsel. Denk daar bij aan groente, fruit en kruiden, maar ook vlees mag in dit rijtje niet ontbreken. En wat dacht u van bewust 'gezondere ongezonde' snacks als zelfgedroogde chips? Voor alles wat u zelf droogt geldt: u weet precies wat u er wél, maar vooral ook NIET in stopt en het resultaat mag er zeker zijn.

Deze cursus besteedt aandacht aan de basisbeginselen van het drogen van voedsel voor uzelf, de benodigdheden, de voor- en nadelen, de verschillende voedseldrogers met al hun specificaties en biedt een overzicht van droogrecepten om de deelnemers te inspireren. 

Organisatorische en huishoudelijke zaken

  • De cursus bestaat uit 1 groepsles
  • De les duurt ca. 3 uur
  • Minimaal aantal deelnemers per groep: 4
  • Maximaal aantal deelnemers per groep: 8
  • Elke deelnemer ontvangt tijdens de cursus een exemplaar van de syllabus "Natuurlijk Snacks drogen voor jezelf"
  • U wordt verzocht om minimaal een kwartier vóór aanvang van de les aanwezig te zijn, koffie en thee staan voor u klaar

Benodigheden
De cursus "Natuurlijk Snacks drogen voor jezelf" is een cursus waarvoor u helemaal niets hoeft mee te nemen! U hoeft ook nog niet in het bezit te zijn van een voedseldroger, deze kunt u eventueel na afloop van de cursus - op een later moment via de webshop - aanschaffen. Een prima gelegenheid dus, om eens te kijken wat het zelf drogen van voedsel inhoudt en of dit wellicht iets voor u is. Uw goede humeur is uiteraard altijd welkom.

Inschrijving
De inschrijving voor deze cursus vindt plaats via de agenda op de nieuwe website van Biqqelz.

Cursusgeld
De kosten voor de cursus "Natuurlijk Snacks drogen voor jezelf" bedragen € 30,00. (inclusief consumpties). Uiteraard zijn er voldoende voorbeelden van reeds gedroogde snacks aanwezig, staat het volledige assortiment voedseldrogers uitgestald en ontvangt iedere deelnemer een proefzakje gedroogde snacks.

Aanschaf voedseldroger
Mocht u na afloop van de cursus de smaak te pakken hebben gekregen en zelf snacks en willen gaan drogen, dan kunt u bij voedseldrogers.nl een voedseldroger aanschaffen. Het vooraf reserveren van een voedseldroger is mogelijk via het plaatsen van een bestelling in de webshop. Uw reservering hiervan is definitief zodra uw betaling is ontvangen. Wanneer u na afloop van de cursus een voedseldroger wilt aanschaffen zonder reservering vooraf, dan dient u contant of electronisch te betalen. Ondanks een zorgvuldige planning kan het helaas voorkomen dat niet van alle voedseldrogers voldoende voorraad beschikbaar is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Algemene Cursusvoorwaarden
Door uw inschrijving voor de cursus "Natuurlijk Snacks drogen voor jezelf" verklaart u zich akkoord met de Algemene Cursusvoorwaarden van Biqqez | voedseldrogers.nl. Leest u daarom deze Algemene Cursusvoorwaarden door vóórdat u zich inschrijft.

 

NB: Deze informatie is inmiddels ook beschikbaar op de nieuwe website van Biqqelz, in de afdeling Biqqelz Voedseldrogers.