Populairste voedseldroger afgelopen maand: klik op de afbeelding en bestel snel!

De Bielmeier BHG-601 voedseldroger koop je gemakkelijk, veilig en snel bij Biqqelz Webshops

Doelgroep
Zelf gezonde snacks drogen voor uw hond is helemaal in! De cursus Natuurlijk Snacks drogen voor je hond is bedoeld voor alle hondeneigenaren die graag willen kennismaken met het zelf drogen van hondensnacks, maar die het nog niet zo vanzelfsprekend vinden om 'zomaar' zelf aan de slag te gaan met een voedseldroger en rauwe produkten.

Cursusinhoud
Veel honden krijgen regelmatig een lekker tussendoortje, een snack. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleine beloningen tijdens de training, een 'koekje bij de koffie', een botje wanneer we weggaan, of gewoon een koekje of een snoepje omdat we het leuk vinden om onze hond lekker te verwennen. In veel dierenwinkels is een ruim assortiment snacks te vinden om aan de wensen van zoveel mogelijk honden (of moeten we zeggen... hondenbaasjes?) te kunnen voldoen.

In deze cursus beperken we ons tot een specifieke categorie snacks: de gedroogde snacks. Gedroogde snacks zijn snacks die zijn gemaakt door aan natuurlijke produkten zoals spiervlees, kopvlees, bevleesde botjes, pens, organen, fruit, etc. al het vocht te onttrekken. Een steeds groter wordende groep hondenbaasjes heeft interesse in gedroogde snacks vanwege het natuurlijke (gezonde) karakter, maar het assortiment in de meeste dierenwinkels is nog niet zo uitgebreid. Soms biedt internet hiervoor een oplossing, doordat diverse webwinkels een uitgebreider assortiment gedroogde snacks hebben dan de reguliere dierenwinkels, maar.... wist u dat u ook zelf heerlijke snacks voor uw hond kunt drogen?

Deze cursus besteedt aandacht aan de basisbeginselen van het drogen van snacks voor uw hond, de benodigdheden, de voor- en nadelen, de verschillende voedseldrogers met al hun specificaties en biedt een overzicht van droogrecepten om de deelnemers te inspireren. Uw inspanningen zullen door uw hond zeer gewaardeerd worden!

Organisatorische en huishoudelijke zaken

  • De cursus bestaat uit 1 groepsles
  • De les duurt ca. 3 uur
  • Minimaal aantal deelnemers per groep: 4
  • Maximaal aantal deelnemers per groep: 8
  • Elke deelnemer ontvangt tijdens de cursus een exemplaar van de syllabus "Natuurlijk Snacks drogen voor je hond"
  • U wordt verzocht om minimaal een kwartier vóór aanvang van de les aanwezig te zijn, koffie en thee staan voor u klaar

Benodigheden
De cursus Natuurlijk Snacks drogen voor je hond is een cursus zonder hond. U hoeft dus in principe helemaal niets mee te nemen! Alhoewel...... uw goede humeur is uiteraard altijd welkom.

Inschrijving
De inschrijving voor deze cursus vindt plaats via de agenda op de nieuwe website van Biqqelz.

Cursusgeld
De kosten voor de cursus Natuurlijk Snacks drogen voor je hond bedragen € 30,00. (inclusief consumpties). Uiteraard zijn er voldoende voorbeelden van reeds gedroogde snacks aanwezig, staat het volledige assortiment voedseldrogers uitgestald en ontvangt iedere deelnemer een proefzakje gedroogde snacks.

Aanschaf voedseldroger en rauwe produkten
Mocht u na afloop van de cursus de smaak te pakken hebben gekregen en zelf snacks willen gaan drogen, dan kunt u bij voedseldrogers.nl een voedseldroger aanschaffen. Het vooraf reserveren van een voedseldroger is mogelijk via het plaatsen van een bestelling in de webshop. Uw reservering hiervan is definitief zodra uw betaling is ontvangen. Wanneer u na afloop van de cursus een voedseldroger wilt aanschaffen zonder reservering vooraf, dan dient u contant of electronisch te betalen. Ondanks een zorgvuldige planning kan het helaas voorkomen dat niet van alle voedseldrogers voldoende voorraad beschikbaar is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Algemene Cursusvoorwaarden
Door uw inschrijving voor de cursus Natuurlijk Snacks drogen voor je hond verklaart u zich akkoord met de Algemene Cursusvoorwaarden van Biqqelz | voedseldrogers.nl. Leest u daarom deze Algemene Cursusvoorwaarden door vóórdat u zich inschrijft.

 

NB: Deze informatie is inmiddels ook beschikbaar op de nieuwe website van Biqqelz, in de afdeling Biqqelz Voedseldrogers.