Overzicht evenementen voedseldrogers.nl

Download als een iCal bestand
Combi-workshop Natuurlijk Snacks drogen voor je hond & voor jezelf
Zaterdag, 09 Juni 2018, 13:00 - 17:30

Meer informatie over dit evenement vindt u in de uitgebreide workshopbeschrijving.

Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u doorgaans binnen 48 uur een bevestiging en een factuur met de benodigde gegevens voor de betaling van uw cursusgeld. Uw inschrijving is pas definitief, na ontvangst van uw betaling. Houdt u daarom de uiterste betaaldatum op de factuur goed in de gaten en betaal zo snel mogelijk!

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een bevestiging en gedetailleerde informatie over de verdere gang van zaken rondom de workshop.

Na afloop van de workshop is het mogelijk om - mits voorradig - direct een voedseldroger aan te schaffen en mee te nemen. Houdt u er rekening mee dat er géén pinapparaat aanwezig is. Wel kunt u met uw mobiel bankieren app online betalen en zijn er een Rabobank scanner en een ABN AMRO e-dentifier2 beschikbaar. Er is ook een digipass van de SNS Bank aanwezig, echter om deze te kunnen gebruiken dient u wel het nummer van uw eigen digipass mee te nemen.

Wilt u meerdere deelnemers in één keer inschrijven, vermeld dan op het inschrijfformulier duidelijk het aantal deelnemers dat u wilt inschrijven en de namen van de deelnemers. U ontvangt dan één factuur voor het totale aantal deelnemers en dient zelf voor verrekening met de andere deelnemers zorg te dragen.

 

Klik hier om u voor dit evenement in te schrijven

Locatie : Kantine BS Sennenhonden
Adres: Trageldijk 5A - 7741 KN COEVORDEN