Als voedsel gezond, verantwoord maar vooral ook lekker moet zijn.

Welkom op mijn website voedseldrogers.nl. In de komende tijd zal deze website worden gevuld met de leukste én lekkerste recepten die u kunt maken met uw voedseldroger (ook wel droogautomaat of dehydrator genoemd), zowel voor uzelf als voor uw hond (of andere huisdieren). Wilt u een voedseldroger kopen? Lees dan de informatie in het menu "Voedseldrogers" eens door en neem daarna een kijkje in mijn webshop met het grootste assortiment voedseldrogers van Nederland.

Naast recepten voor uw voedseldroger zullen ook diverse recepten worden toegevoegd die u kunt maken met de andere apparaten die via mijn webshop worden aangeboden. Denk daarbij aan slowjuicers, juicers, blenders, smoothiemakers, broodbakmachines, ijsmachines, stoomkokers, etc. Natuurlijk wordt de website ook voorzien van algemene informatie over al deze apparaten, zodat u goed voorbereid een keuze kunt maken uit het assortiment

Omdat veel mensen graag ervaringen en tips willen uitwisselen met anderen is er een discussieforum aan de website toegevoegd. Het discussieforum is verdeeld in meerdere afdelingen, die overeenkomen met de produktgroepen uit mijn webshop. Als opvolger van de populaire en omvangrijke Facebookgroepen "Natuurlijk Snacks drogen voor je hond" en "Natuurlijk Snacks drogen voor jezelf" (en de kleinere groepen "Natuurlijk juicen voor je hond", "Natuurlijk juicen voor jezelf", "Natuurlijk blenden en smoothen voor je hond" en "Natuurlijk blenden en smoothen voor jezelf") biedt het discussieforum met name op het gebied van overzicht, zoeken en archiveren veel meer mogelijkheden dan de Facebookgroepen. Daarnaast biedt het meer mogelijkheden voor differentiatie naar gebruikersgroepen en zijn de beheersmogelijkheden uitgebreider. Kortom: ook in de huidige Facebook-tijd biedt een discussieforum nog steeds heel veel voordelen! Om deel te kunnen nemen aan het discussieforum dient u een account te registreren en bij uw registratie aan te geven aan welke afdelingen u wilt worden toegevoegd. Zo stelt u zelf uw discussieforum-op-maat samen. Natuurlijk kunt u naderhand uw keuzes altijd herzien.

Deze website beoogt geen volledige informatie te geven over de genoemde onderwerpen, maar dient als eerste kennismaking met mijn website voedseldrogers.nl en mijn werkzaamheden. Wilt u naar aanleiding van de informatie op deze website reageren, of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die ik u kan bieden middels mijn werkzaamheden, dan kunt u contact met mij opnemen via het het contactformulier

Ik wens u veel profijt van alle (toekomstige) informatie op deze website!

 

voedseldrogers.nl

Betty Sikkema

 
NB: De inhoud van deze website is inmiddels verplaatst naar de nieuwe website van Biqqelz, waar elke apparaatsoort een eigen afdeling heeft gekregen.